ANA SAYFA > EĞİTİM > 49 Bin 110 öğrenci için TEOG maratonu başlıyor

49 Bin 110 öğrenci için TEOG maratonu başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
49 Bin 110 öğrenci için TEOG maratonu başlıyor

23-24 Kasım 2016 tarihinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci dönem TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı) İzmir’de 49 bin 110 öğrencinin katılımı ile yapılacak.

23 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan sınavlarda; öğrenciler Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava girerken, 24 Kasım 2016 tarihinde yapılacak olan sınavlarda ise öğrenciler, Fen Bilimleri, Yabancı Dil, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden sınava girecekler.

Her ders için 20 sorunun olacağı sınavlarda öğrencilere her sınav için 40 dakika süre tanınıyor.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Bölge Sınav Yürütme Komisyon üyeleri ile Teog sınavında alınacak önlemler ile ilgili toplantı yapan Ömer Yahşi; il genelinde 585 eğitim öğretim kurumunda 49 bin 110 öğrencinin sınava gireceğini belirterek, öğrencilerin sınava gönül rahatlığı ile girebilmeleri için tüm önlemlerin alındığını ifade etti. Yapılan toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Raşit Doğan, İl Jandarma Albay Sayım Çatalkaya ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Vargeloğlu katıldı.

Tüm ilçelerde şu ana kadar bölge sınav yürütme komisyonlarının okul müdürleri ile yapılan toplantılarda gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Ömer Yahşi; sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’e ''iyi'' gelecek
Sonraki Haber Gode Cengiz'in büstü, parkına yerleşti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?