ANA SAYFA > GÜNDEM > 30 Ağustos Zafer Bayramı Karşıyaka’da kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı Karşıyaka’da kutlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
30 Ağustos Zafer Bayramı Karşıyaka’da kutlanıyor

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu'nun, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 100. yıl dönümü kutlanıyor.

Karşıyaka Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan törene; Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutan vekili, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Başsavcısı Ali Rıza San, Kamu kurum yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, AK Parti İlçe başkanı Didem Keseli, MHP ilçe Başkanı Akif Yılmaz, siyasi partilerin ve STK ların yönetici ve temsilcileri,gaziler ve Karşıyakalılar katıldı.

Kaymakamlık, garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının çelenklerini Atatürk Anıtına sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutan vekili, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Başsavcısı Ali Rıza San Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü kutlama programı kapsamında, tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı akşam Karşıyaka Belediyesinin düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edilecek.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zafer Yolu kafilesi Zafertepe’de
Sonraki Haber Karşıyakalılar Fener Alayı'nda tek ses tek yürek oldular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?