ANA SAYFA > İZMİR > 23 Nisan’a 23.000 Fidan

23 Nisan’a 23.000 Fidan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23 Nisan’a 23.000 Fidan

Uğur Okulları öğrencileri, SosyalBen Akademi danışmanlığı ile 23 Nisan’ı çevre ile kutladı, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki sosyal sorumluluk projeleri ile fark yarattı.

Uğur Okulları öğrencileri “Uğurlular Seyirci Değil Gönüllü” projesi kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türkiye’nin 7 bölgesine diktikleri fidanlarla “Uğurlu Ormanlar”ı hayata geçiyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gelecek nesillere temiz bir nefes ve güçlü bir ekoloji hediye etmeyi amaçlayan öğrenciler proje sayesinde çevrenin ve doğayı korumanın da önemine dikkat çekecek.

Erozyon ve toprak kaybını önlemek için ağaç dikme bilincinin önemini bilen ve tüketen değil, üreten nesil olmayı hedefleyen Uğurlu Öğrenciler, diktikleri 23.000 fidanla daha yeşil bir dünya için ilk adımı atacak. Edirne’den Diyarbakır’a, Hatay’dan Samsun’a Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan Uğur Okulları gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine kendi yemyeşil bir çevre hayalini de ekliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, iki önemli değerine sahip çıktı
Sonraki Haber İzmir tasarımda dünyaya açılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?