ANA SAYFA > GÜNDEM > 1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu

1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1930'lu kıyafetler ile Cumhuriyet Balosu

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği farklı etkinlikler ile sürekli gündemde kalan Karşıyaka Yaşam Derneği, 1930’lar konsepti ile Cumhuriyet Balosu düzenledi.

Bostanlı Hakim Evi’nde gerçekleştirilen baloda bayanların 1930’ları anımsatan kıyafetleri büyük beğeni topladı.

Karşıyaka’da bir yıl içinde üç bine yakın üyeye ulaştıklarını belirten Dernek Başkanı Vedat İncel, konuşmasında Atatürk ışığında yürüyeceklerini belirterek “ Bizim en büyük bayramımız Cumhuriyet Bayramı’dır.  Modern Türkiye’nin kurulması, bu günlere kadar gelişerek büyümesi cumhuriyet ile sağlanmıştır. Bizler Mustafa Kemal ülküsüne inanmış, Cumhuriyet’e sarılmış kişileriz. Geleneklerimizi ve Cumhuriyetimizi yaşatmaya kararlıyız” dedi.

Vals ve tango dansları ile başlayan gece Zeybek gösterisi ile sürdü. Cumhuriyet ve Kurtuluş Savaşı Destanı’nı anlatan şiirler okundu. Gecenin kapanışında ise tüm katılımcılar ellerinde Türk Bayrakları ile Onuncu Yıl Marşı’nı hep birlikte okudu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Spor Kulübü 104 yaşında!..
Sonraki Haber Çanaklı, ''Mustafa Kemal, cephede dahi kitap okurdu''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?