ANA SAYFA > GÜNDEM > 16 yaşındaki kızı kaçıran 2 kişi tutuklandı

16 yaşındaki kızı kaçıran 2 kişi tutuklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
16 yaşındaki kızı kaçıran 2 kişi tutuklandı

Karşıyaka’da kız kaçırdığı iddia edilen iki kişi mahkemece tutuklandı.

Örnekköy Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden B.E. (52) isimli şahıs, kızı G.E.'nin (16) işyeri çıkışında iki kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti. Egekent civarında bir apartmana sokulmak istenirken etraftan gören kişilerin müdahalesi sonucu kaçarak kurtulduğunu ifade ederek de, zanlılar hakkında şikâyette bulundu.
Çocuk İzlem Merkezi'nde ifadesi alınan 16 yaşındaki kız G.E., 31 yaşındaki F.D.’nin kendisiyle arkadaş olmak istediğini, bunu kabul etmemesi üzerine de bir arabaya zorla bindirerek kaçırdığını söyledi. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonla zanlı F.D. ve arabayı kullanan S.K.'yi (40) yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nalga: Karşıyaka taraftarına teşekkür ederim
Sonraki Haber Hep beraber...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?