ANA SAYFA > EĞİTİM > 100 gün 100 yeni bilgi

100 gün 100 yeni bilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
100 gün 100 yeni bilgi

21. yüzyıl becerilerini temel alan ve akademisyenler tarafından hazırlanan Özel Çakabey anasınıfı programında, 100 gün yeni bilgi çalışması harika bir parti ile sonuçlandı.

Öğretmenlerinin hazırladığı 100 ayrı bilgi kartından her gün yeni bir bilgi öğrenen Çakabeyliler astronomiden, doğa bilimlerine kadar birçok alanda 100 yeni bilgi edinmiş oldu.  Öğrenciler, 100.günün sonunda bir kutlama yaparak eğlenceli saatler geçirdiler. 
 
Özel Çakabey Okulları Anasınıfı Zümre Başkanı Elmas Kömürcüler Z kuşağına öğrenmeyi sevdiren eğitim yollarını anlattı. Kömürcü “ Erken yaşta bilgiyi severek almak, öğrenmeyi sevmek, öğrencilerin ilerideki hayatları için kritik önemdedir. 100 gün kartlarımız da yeni bilgi öğrenme anlamında müthiş dönüşler aldığımız bir eğitim uygulaması oldu. Ekim ayından bu yana her gün bir kartımızı alıp üzerindeki bilgiyi okuyup bunun üzerine konuştuk ve öğrencilerimiz bu etkinliğe ve bilgilere büyük ilgi gösterdiler” dedi
 
ASIL AMAÇ ÖĞRETMEK DEĞİL, ÖĞRENMEYİ SEVDİRMEK 
Düzenledikleri bu uygulamanın 6 yaş grubunda ritmik sayma konusunda da becerileri geliştirdiğini belirten Kömürcüler “ aynı zamanda okulda 100. Günleri de olduğu için kartlarını bitiren öğrencilerimiz evlerinden istedikleri 100 ayrı nesne ile ritmik sayma gerçekleştirdiler” dedi. 
 
Kömürcüler, “Bu etkinliklerimiz,  öğrencilerimizin 21.yüzyıl becerilerini kazanması için uyguladığımız programımızın bir parçasıdır. Çakabeylilerin ilkokuldan itibaren yaşıtlarından çok daha ileride olan ilgi alanları ve başarılarının temelinde de okul öncesi dönemimizin başarısı yatmaktadır” dedi 
 
 
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı...
Sonraki Haber Sındır: ''Gelişmiş ülkelerde mahkeme ve yargıya daha az iş düşer''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?