ANA SAYFA > GÜNDEM > Uluğ: Esnaf arkadaşlarımdan oy bekliyorum...

Uluğ: Esnaf arkadaşlarımdan oy bekliyorum...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uluğ: Esnaf arkadaşlarımdan oy bekliyorum...

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Noyan Uluğ, "esnaf arkadaşlarımdan oy bekliyorum" dedi.

Karşıyaka Belediye Meclisine seçilip girdiği takdirde esnafın da sesi olacağını ifade eden İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Karşıyaka'nın pizzadaki marka ismi, Dolphin Pizza'nın sahibi Noyan Uluğ,  "çok İYİ seçim çalışması geçirdik. Karşıyaka'da dolaşmadığımız, gezmediğimiz mahalle ve sokak kalmadı. Sorunları yerinde öğrendik. Tüm çözümleri üretmeye hazır hale geldik. Karşıyaka'da doğan ve büyüyen, burada ekmeğini kazanan bir esnaf olarak tüm  Karşıyaka esnafından oy bekliyor ve üzerine basa basa söylüyorum. Onların oylarını istiyorum. Ben meclise girdiğim tardirde Karşıyakalının, esnaf arkadaşlarımım, ağabeylerimin, kardeşlerimin sesi olacağım. Karşıyaka belediye Meclisinde onları temsil edeceğim. Seçim çalışmalarına koştururken işleri de ihmal etmemek gerekiyor. Bu nedenle de işimizin başında da olmaya çalışıyoruz. Allah tüm esnaf arkadaşlarımın işlerini rast getirsin. Allah hepimize dimdik ayakta durmayı nasip etsin. Pazar günü kim kazanırsa kazansın öncelikle Güzel Vatanımız ve Karşıyakamız kazansın" dedi.
Noyan Uluğ, İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım'ın da Karşıyaka'daki tüm sorunları bildiğini ve :Karşıyakalı başkan adayı olarak doğup büyüdüğü kente hizmet için seçilmeyi beklediğini de sözlerine ekledi. 
İYİ Partinin kesinlikle oyları bölmeyeceğini de ifade eden Noyan Uluğ, "İYİ Parti olarak Karşıyaka Belediye Başkanlığına, İzmir Büyükşehirde de ittifak üyemiz CHP'ye oy istiyoruz" diye sözlerini noktaladı.

www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ'a en büyük destek kadınlardan
Sonraki Haber Vapur seferleri iptal edildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?