ANA SAYFA > GÜNDEM > Tunç Soyer: Karşıyaka Stadı'nı yaptıracağız…

Tunç Soyer: Karşıyaka Stadı'nı yaptıracağız…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tunç Soyer: Karşıyaka Stadı'nı yaptıracağız…

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay’ın seçim ofisi açılışına katıldı.

Tunç Soyer, İzmir ve Karşıyaka’da hayata geçirecekleri her projede halka danışacaklarını anlatarak, Karşıyaka için yapacaklarından bahsetti.

Soyer, kalabalık topluluğa hitap ederken şöyle dedi: “Karşıyaka’da her birinizin cep telefonuna aplikasyon yükleyeceğiz. Sahilde düzenlemeyi istiyor musunuz istemiyor musunuz, o hat olsun mu olmasın mı, bütçesi bu mu olsun şu mu olsun, tüm bunları size soracağız, tek tek soracağız. Demokrasiye işte böyle sahip çıkacağız. Karşıyaka Spor Kulübü’ne sahip çıkacağız. O stadı yaptıracağız. Hiç kuşkunuz olmasın. Karşıyaka Vapur İskelesi’nin orada trafiği yer altına alacağız, üstünü geniş yaya alanı yapacağız. Opera binası sadece bir bina olmayacak. Şehir tiyatrosunu kuracağız. O binada belediye konservatuarı, tiyatro olacak. Bir dakika boş kalmayacak. Çocuklarımız kültür, sanat, edebiyat, yabancı dille, kitapla buluşacak. Gerçekten bunların hepsi olacak. Demokrasiyi içtenlikle korursak, birbirimize sahip çıkarsak bütün bunlar mümkün. Merkezi siyaset bizi ayrıştırıyor, ötekileştiriyor. Öyle bir ekonomik kriz geliyor ki, 7-8 yıl sürecek diyor ekonomistler. Neredeyse hepimiz yarı yarıya yoksullaşacağız. Böyle bir krizle başa çıkmak için de demokrasiye ihtiyacımız var. Bölünürsek krizin yaratacağı tahribat daha fazla olacak. El ele verirsek o krizin tahribatını da azaltacağız. Demokrasiye, birbirimize sımsıkı yapışacağız.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 3 Haha 3 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 2
Önceki Haber Dr. Cemil Tugay ilk seçim ofisini coşkuyla açtı
Sonraki Haber Yücel: Karşıyaka’da yüzde 80'nin üzerinde oy alacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?