ANA SAYFA > GÜNDEM > Yücel: Karşıyaka’da yüzde 80'nin üzerinde oy alacağız

Yücel: Karşıyaka’da yüzde 80'nin üzerinde oy alacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yücel:  Karşıyaka’da yüzde 80'nin üzerinde oy alacağız

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay’ın açılışında katılanlara yaptığı konuşmada, Karşıyaka’da yüzde 80’nin üzerinde oy beklediğini açıkladı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, şöyle dedi:
“Bir yola çıktık. Atatürk ve arkadaşları 19 Mayıs’ta ülkemizi düşman işgalinden kurtarmak ve saray yönetimine son vermek için yola çıktığı gibi biz de sizlerle halkın iktidarını kurmak için yola çıktık. Bu yol zor bir yol. Önümüzde ciddi engeller var ama biz sizlerle bu engelleri aşacağız. Bu bir bayrak yarışı. Cemil Tugay içinizden biri. Bir başarı hikayesi yazmış. Aynı başarı hikayesini Karşıyaka’da yazmak için sizlerin hizmetine geliyor. Siyaset anlayışımızın temelinde insan var. Biz belediye bütçesini halk için kullanmak için göreve geliyoruz. Şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik için geliyoruz. Karşıyaka’da Cemil Tugay’ı, büyükşehirde de sayın Tunç Soyer’i sizlere emanet ediyorum. Karşıyaka’da seçim sorunumuz yok, medar-ı ftiharımız. Ancak bu seçimde Karşıyaka’dan İzmir’e, İzmir’den de Türkiye’ye bir omuz vermemiz gerekiyor. Sizlerden yüzde 80’in üzerinde oy oranı bekliyoruz.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer: Karşıyaka Stadı'nı yaptıracağız…
Sonraki Haber Bayraklı Kaymakamı Baştürk'ten hayırlı olsun ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?