ANA SAYFA > GÜNDEM > Tugay: Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz...

Tugay: Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tugay: Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz...

Mavişehir Balıkçı Barınağı çayevinde güzel havanın tadını çıkaran Karşıyakalıları ziyaret eden CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, birlikte yönetim mesajı verdi.

Tugay, "Birlikte karar verip birlikte uygulayacağımız projelerle ilçemizi daha güzel daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.
Balıkçıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Tugay, daha sonra güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlarla selamlaştı. Eşi Öznur Tugay'ın da eşlik ettiği Cemil Tugay, ilçenin sorunlarını bildiğini, 31 Mart'tan sonra çözümü için çalışacağını anlattı. Güçlü bir belediye meclis yapısı oluşturarak sorunların kısa sürede çözümü için uğraş vereceklerini ifade eden Tugay, birlikte yönetim anlayışını benimseyecekleri mesajını verdi. "Halkla yönetim" anlayışını uygulayacaklarını kaydeden Tugay, "Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Tunç Soyer'in merkez seçim ofisi açılışımızda söylediği gibi tam demokrasi yol haritamız olacak. Halkımıza sormadan iş yapmayacağız. Karşıyakalılar en doğrusunu bilir. Biz daima ilçemizin çağdaş insanlarıyla yürüyeceğiz. İnşallah 31 Mart'tan sonra zaferle sonuçlandıracağımız seçimin ardından Tunç Soyer başkanımızın da desteğiyle sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. Tugay'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, yeni otoparklar yapılmasını, kaldırım işgalinin sonlandırılmasını ve stat yapılması gibi isteklerini ilettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 kişiye ateş açıldı: 1 ölü, 1 yaralı...
Sonraki Haber Karşıyakalı amatörlerden Yatkın ve Acarbay'a şilt

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?