ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı amatörlerden Yatkın ve Acarbay'a şilt

Karşıyakalı amatörlerden Yatkın ve Acarbay'a şilt

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı amatörlerden Yatkın ve Acarbay'a şilt

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ile Türkiye Futbol Antrenlörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay'a teşekkür şildi verdi.

Kuşadası'nda sona eren "Başkanlar Toplantısı"na yönetim kurulu ve kulüp başkanlarıyla tam kadro katılan Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Yönetim Kurulu İzmir amatör futboluna yaptıkları olumlu hizmetleri nedeniyle İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın ile Türkiye Futbol Antrenlörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay'a teşekkür şildi verdi.
Başkanlar Kurulu toplantısının 2. bölümünde her iki başkana yönetim kurulu ile sahneye çıkarak plaket veren Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp, "Birlik ve beraberlik içinde çalışmanın amatör futbola her zaman daha çok katkı sağlayacağını ve birlikteliğin devamını istiyoruz.İzmir'deki amatöçr spor ökulüpleri birlikleri de federasyonumuz ile daha sık bir araya gelmeli" dedi.

Fotoğraflar: Yılmaz Özlahlan

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz...
Sonraki Haber İYİ Parti Meclis adayı Uluğ seçim ofisi açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?