ANA SAYFA > GÜNDEM > Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...

Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehit ailelerini yalnız bırakmıyorlar...

Karşıyaka’da bulunan şehit aileleri her hafta ziyaret edilerek, onların sorunları dinleniyor ve çözüm üretiliyor.

Karşıyaka Kaymakam Ali Rıza Çalışır eşi Güler Çalışır ile birlikte beraberinde Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemalettin Bozdağ, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ile her hafta sırası ile Karşıyaka’daki şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Kaymakam Çalışır ve Eşi Güler Çalışır ile beraberindekiler Şehit Kıdemli Binbaşı Bülent Engin’ni eşi Ayla Engin ve Şehit Kurmay Albay Atilla Altıkat’ın eşi Ayla Altıkat’ı Karşıyaka’daki evlerinde ziyaret etti. Müftü İsa Gürler tarafından şehitlere dualar okundu, şehit eşleri ile sohbet ettiler. Şehit eşleri Ayla Engin ve Ayla Altıkat anıları anlatırken duygulu anlar yaşandı. Ziyaret sırasında Kaymakam Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır tarafından Ayla Altıkat’a bir Türk Bayrağı hediye edildi.

“Şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarındayız”

Kaymakam Çalışır, Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini, günün 24 saatinde şehit ve gazi ailelerinin emrinde olduklarını belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını kaydeden Kaymakam Çalışır “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna, evlatlarını, eşlerini, anne ve babalarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Şehit eşleri Kaymakam Çalışır ve beraberindekilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Hber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''KODA Müziği'' merhaba dedi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2. Felsefe Günleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?