ANA SAYFA > GÜNDEM > Noyan Uluğ: Oyunuzu sandığa atarken İYİ düşünün…

Noyan Uluğ: Oyunuzu sandığa atarken İYİ düşünün…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Noyan Uluğ: Oyunuzu sandığa atarken İYİ düşünün…

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclis adayı Noyan Uluğ, Karşıyakalılara seslenerek “oyunuzu Karşıyaka’ya hizmet için aday olanlara verin. Sandığa atarken İYİ düşünün” dedi…

Annesi Akhisar, babası Foçalı olup, Karşıyaka Mavi Köşe’de doğan ve bu yaşa kadar da Karşıyaka’da yaşayan birisi olarak Karşıyaka’ya hizmet için siyasete soyunduğunu ve tek amacının Karşıyaka’ya, Karşıyakalıya olan borcunu ödemek istemesi nedeniyle kollarını sıvadığını da belirten Noyan Uluğ, “Benim Karşıyaka ve KSK sevdamı bilmeyen yok. Bu uğurda hizmet etmek için İYİ Parti’den aday oldum, siyasete girdim. Karşıyaka için tarafım ve taraf olmaya da devam edeceğim. Karşıyakalılara buradan sesleniyor ve diyorum ki, sandığa giderken ve oyunuzu atarken İYİ düşünün. Karşıyaka için Karşıyakalı güçlü bir meclis olsun istiyorsanız, oyunuzu istiyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dr. Cemil Tugay, Romenler Derneği’nde…
Sonraki Haber Başkan Akpınar: İşciler haklı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?