ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtar Zenginer’den büyük vefa örneği

Muhtar Zenginer’den büyük vefa örneği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtar Zenginer’den büyük vefa örneği

Karşıyaka Donanmacı Mahallesi'nin 2,5 yıllık muhtarı Coşkun Zenginer yaşama veda eden muhtarları unutmayarak iki muhtarın oğullarını aza gösterdi.

Donanmacı Mahalle Muhtarlığı yapan ve vefat eden Halil Erülken ve İsmet Sarı’ya vefa örneği sergileyerek onların çocuklarını aza olarak gösterdi.
Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer, yıllarca Donanmacı Mahallesine hizmet eden merhum muhtarların anısına saygı göstermek, mahalleyi iyi bilenlerle, sahiplenenlerle birlikte yönetmek istediğini söyledi. Muhtar Zenginer“Mahallemizin her türlü sorunları ile ilgilenmeyi görev bildim ve bilmeye devam edeceğim. Daha önce merhum İsmet Sarı Muhtarımızın azasıydım. O vefat edince Kaymakamlık tarafından muhtarlığına atandım. 4 Haziran 2017 ara seçiminde aday oldum. Şimdi azası olduğum babanın oğlu ile hizmete devam etmeyi düşünüyoruz. Bu sebeple bu seçimde "Bilgi, Tecrübe ve Güven" sloganı ilemerhum Halil Erülken’nin oğlu Celalettin Erülken ve İsmet Sarı’nın oğlu Barış Sarı ile değerli aza adaylarımızla mahalle sakinlerimize hizmete adayız” dedi.
Haber: Yılmaz Durmaz

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayı Seher Dikmen KARŞIYAKA HABER'i ziyaret etti
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay'dan Karşıyaka'ya Kent Tarihi Müzesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?