ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayı Seher Dikmen KARŞIYAKA HABER'i ziyaret etti

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayı Seher Dikmen KARŞIYAKA HABER'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayı Seher Dikmen KARŞIYAKA HABER'i ziyaret etti

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi 3. Sıra Adayı Seher Dikmen Kadın, çocuk ve gençlik aktivite merkezlerinin kurulmasını çok önemsediğini söyledi.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Dikmen, Karşıyaka Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Erboy ve gazetenin kurucusu, gazeteci yazar Avni Erboy’dan gazetede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projelerinden söz etti.
Siyasetin bulunduğunuz kente, ülkeye, insanlığa ve toplum ile çevreye hizmet üretme, etme sanatı olduğunu düşündüğünü belirten Dikmen, “Siyaseti yerel anlamda düşünecek olursak, yaşadığınız kentin sorunlarıyla dertlenmek, çözüm üretmek için zaman mevhumu tanımaksızın çaba harcamak gerektiğini öncelikle söylemek isterim” dedi. Burada özellikle bir ayrıntıya da dikkat çekmek gerektiğini düşündüğünü, siyasette şeffaflığın ve hesap verirliğin olmazsa olmaz kurallardan olması gerektiğine inandığını vurguladı.
Dikmen sözlerine şöyle devam etti. “Yerel siyasetçinin özellikle, yereli ve yaşadığı kenti iyi tanıyan, o kentin insanı olan, sorunlarını, sosyal yapısını iyi bilen siyasetçiler tarafından yapılması gerektiğini özellikle vurgulamak isterim.
Öncelikle alt yapı ve insanlarımızın toplumsal hayattan daha fazla istifade etmesi için fizik kültürel üst yapı çalışmalarına ağırlık verilmesi gerekiyor. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata uyum sağlayabilmeleri, yaşam standartlarının yükseltilmesi için özel projeler hazırlanması ve yaşama geçirilmesi gerekiyor. Karşıyaka’mızın insanlarının özel itina gösterdiği sokak hayvanlarının yaşam alanlarının daha modern hale getirilebilmesi ve sayılarının arttırılabilmesi için tüm dünyada kabul gören projelere ağırlık verilmesi gerektiği ifade etmek isterim. Kadın, çocuk ve gençlik aktivite merkezlerinin kurulması ve bunların birbiriyle koordinasyon merkezleri aracılığıyla daha aktif ve verimli olarak çalışmalarının gerekliliğine inanıyorum.
“Stad ve hastahane biran önce…”
Ayrıca, Karşıyaka’mızın sorunlarından en önemlisi olarak gördüğüm, Karşıyaka Spor Kulübümüzün Stadının olmaması ayıbından kurtarılması ve bir an önce Karşıyaka Stadı'nın hizmete girmesi gerekiyor. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin bir an evvel inşa edilerek insanlarımıza hizmet vermeye başlaması, kentin otopark sorununa çözüm bulunması gerekiyor. Bütün bunların gerçekleşmesi, bu sorunların çözümü, Karşıyakalıya hak ettiği yaşamı sunabilmek için Belediye meclis üyesi olarak saygıdeğer Karşıyakalıların oylarına talibiz.”
Seher Dikmen kimdir?
Karşıyaka'da 1970 yılında doğdu. İlköğrenimimi Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimimi İzmir Özel Türk Kolej'inde tamamladı. Sivil Havacılılık Yönetimi eğitimi de aldı. Halen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne devam ediyor. Aile şirketi olan SKYAİR Havacılık ve Kargo Taşımacılığı A.Ş'nin de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yürütüyor. Evli ve üç çocuk annesi olan Dikmen, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapıyor. En son olarak da MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda Kadın Aile ve Çocuktan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.
Haber : Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaybey Mahallesi Muhtarı Akkuş'a büyük destek...
Sonraki Haber Muhtar Zenginer’den büyük vefa örneği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?