ANA SAYFA > GÜNDEM > Mehmet Yıldırım: Karşıyaka'da ittifak yok. 2 ayrı aday var...

Mehmet Yıldırım: Karşıyaka'da ittifak yok. 2 ayrı aday var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mehmet Yıldırım: Karşıyaka'da ittifak yok. 2 ayrı aday var...

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, IYİ Parti ile CHP’nin arasında yapılan ittifakla ilgili açıklamada bulundu ve “Karşıyaka’da ittifak yok. Her iki partinin ayrı adayları var” dedi.

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım’ın yanlış anlaşılmaya meydan vermemek için gerekli gördüğünü belirttiği açıklaması şöyle:
“Sevgili Karşıyakalı dostlarım, kardeşlerim, büyüklerim.
Sizlerden çok sayıda mesaj alıyorum. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum. İstemeden atladıklarım varsa lütfen beni affetsinler.
Öncelikle belirtmek istiyorum ki; CHP ile İYİ Parti arasında yürütülen ittifak görüşmelerinde, (AKP-MHP arasındaki Cumhur İttifakı’nın Karşıyaka'da seçimi kazanma tehdidinin olmadığı düşüncesi ile) Karşıyaka’mız ittifaka dahil edilmemiştir.
Bu nedenle; Karşıyaka’mızda Millet İttifakını temsil eden CHP ve İYİ Parti kendi adayları ile ayrı ayrı seçime girmekte, böylece sizlere tercih imkanı sunmaktadırlar. Bu konu,her iki partinin üst yönetimlerinin kararıdır. Aksi açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz.
Bu nedenle; doğduğum, büyüdüğüm, çocuklarımı büyüttüğüm, dünya cennetimiz Karşıyaka’mıza, Karşıyaka’mızın siz aydınlık yüzlü güzel insanlarına hizmet edebilmek için İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olarak, hepsi birbirinden değerli Belediye Meclisi Adaylarımızla birlikte yola çıktık.
Dedelerimden bu yana bu topraklarda yaşıyoruz. Beni ve ailemi, komşunuz, arkadaşınız, kardeşiniz olarak çok iyi tanıyorsunuz.
Kendimize “Karşıyakalı” diyoruz.Ama biz bu kelimeyi doğum yerimizi belirtmek için kullanmıyoruz. Bu kelime bizim inandığımız değerlerimizi iafade ediyor.Türkiye’mizin dört bir yanından, balkanlardan, adalardan, kısacası yakın coğrafyalarımızdan gelerek burada yerleşen, ekmeğini, çocuklarının geleceğini burada arayan tüm dostlarımızla, bu değerlerimiz etrafında, hep birlikte “Karşıyakalı” yız.
Allahın takdiri, sizlerin desteği ile bu görevi üstlendiğimizde yapacaklarımızı çok iyi biliyoruz. Sorunlarımızı, eksiklerimizi ve çözüm yollarını çok iyi biliyoruz.Çünkü biz burada sizlerle içi içe yaşadık, yaşıyoruz.Bu göreve hazırız.
Özlenen temiz siyaseti yapmaya çalışıyoruz.Hiçbir adayla bir sorunumuz yok, onlara cevap yetiştirme telaşımız da yok. Hepsine başarılar diliyoruz.
Dünya görüşümüzde asla değişmeyecek olan kırmızı çizgilerimiz var. Bunlar, tek önderimiz Atatürk’ümüz ve Cumhuriyet değerlerimiz.
Belediyecilikte ise; şeffaflık,hesap verme, her aşamada sizlerin görüşünüzün sorulduğu (gerektiğinde referandum) Katılımcı Bütçe ve Katılımcı Belediyecilik, ana ilkelerimiz.
Sevgiyle kalın.”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı’nın temeli atıldı
Sonraki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı KSK'yi ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?