ANA SAYFA > SPOR > Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı’nın temeli atıldı

Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı’nın temeli atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı’nın temeli atıldı

“Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı”nın temeli CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’nın da katılımıyla atıldı.

Mavişehir Süleymen Demirel Lisesi yanında,  Mavi Bahçe AVM Batı Kapısı giriş karşısında yer alanm ağaçlı 15 bin M2’lik alanda kurulacak olan rekortmen, milli atlet, Çiğli ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Semra Aksu’nun adını taşıyacak “Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı”nın temeli yağmurlu havaya karşın kalabalık bir davetli huzurunda yapıldı.
Semra Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Karşıyaka Belediyesi eski başkanı Şebnem Tabak, Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar, ile birlikte temeli atılan parkın 19 Mayıs’ta hizmete girmesi planlanıyor.

‘Rüzgarın Kızı Semra Aksu Gençlik ve Spor Parkı’, Mavişehir’de toplam 15 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Parkın 7 bin 400 metrekaresi ‘Atletizm Alanı’na ayrılacak ve 480 metre uzunluğunda beşli atletizm parkuru, uzun atlama, sırıkla atlama alanı, yetişkin ve çocuk fitness alanları oluşturulacak. Ayrıca; dokuz kiremit, üç taş-dokuz taş, bilye, seksek, satranç ve dama gibi oyunların oynanabileceği ‘Eski Çocuk Oyunları Alanı’ yapılacak. ‘Aktif Park’ alanında ise macera parkuru (survivor alanı) ve ağaç evli ip parkuru yer alacak.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlık İşleri Müdürlüğüne Dr. Bülent Zeren’in adı verildi
Sonraki Haber Mehmet Yıldırım: Karşıyaka'da ittifak yok. 2 ayrı aday var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?