ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka Şubesi sosyal sorumlulukta önde

Kızılay Karşıyaka Şubesi sosyal sorumlulukta önde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka Şubesi sosyal sorumlulukta önde

Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanlığı Kadın ve Gençlik Kolu'nun sundukları 2019 sosyal sorumluluk projeleri ilgi uyandırdı.

Karşıyaka’da bulunan kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında kurulan işbirliği ile özellikle dezavantajlı bireylere,çocuklara, gençlere ve şehit ailelerine ulaşılması için hayata geçirilecek projelerin uygulanmasına geçiliyor.
Geçtiğimiz hafta Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında kurulan sosyal sorumluluk projeleri komisyonuözellikle dezavantajlı bireylere, çocuklara, gençlere ve şehit ailelerine ulaşılması hedefleniyor.
Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanlığı Kadın ve Gençlik Kolunun 2019 yılı sosyal sorumluluk projelerini düzenlenen kahvaltılı toplantı ile açıkladı.

Karşıyaka Belediyesi Latife Hanım Anı Evi Bahçesinde düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun da katıldı.

Toplantıda açıklanan projeler şunlar; KSK KızılayElele,  Gençler Arası Bowling Turnuvası, Çocuk Ve Gençlik Şenliği,  Kızılay Evlat, Mektubunuz Var, Hediyeniz Kitap Olsun,  Bayram Gelsin Çocuklar Neşelensin, Gençler Okusun, Hoş Geldin Bebek, Birlikte Yürüyoruz, Karşıyaka ve Afet, Gülen Yüzler Sağlıklı Dişler,

Kızılay evlat projesi ile kimsesi olmayan huzurevlerinde kalan yaşlılara yalnızlıklarını unutturmak, onlara çocukları gibi davranmak için her gencin bir yaşlıyı ziyaret edecek, ilgilenecek, ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaklar. Karşıyaka’daki öğrenciler ile işbirliği yapılarak yaşlılara mektuplar yazılarak yalınız olmadıkları duygusunu yaşatacaklar.

Toplantının sonunda, Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz tarafından Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun’a Türk Kızılay’ına verdikleri destekten dolayı Türk Kızılay’ı Genel Başkanlığı tarafından verilen plaket takdim edildi.   

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sancaklı Mehmet Yıldırım'ı bağrına bastı
Sonraki Haber Berlin’de Karşıyaka rüzgarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?