ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bağrına bastı

Karşıyakalılar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bağrına bastı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bağrına bastı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Karşıyaka'daki Zübeyde Hanım anıt mezarına, otobüsle İzmir turu yaparak gitti. İhsanoğlu otobüsden Karşıyakalılar'ı selamladı.

Çatı adayı İhsanoğlu, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın aıt mezarında efeler ve gaziler tarafından karşılandı. Efeler, İhsanoğlu'nun omuzuna yöresel şal atarken, gaziler de başına dernek logolu şapka taktı. Termometrelerin 42 derece sıcaklığı gösterdiği İzmir'de, Zübeyde Hanım Anıtı ziyaretine yüzlerce İzmirli katıldı. Karşıyakalı kadınlar üzerinde, 'İzmirli kadınlar yurtta barış dünyada barış elçisi İhsanoğlu'nun yanındadır', 'İzmirliyiz yaparız, İhsanoğlu'nun seçimi için sandıklardayız', 'Özgür yaşama hakkı için 10 Ağustos'ta tatilde değil sandıklardayız' yazılı pankartlar açıldı. Ak Parti'den istifa eden bağımsız milletvekili Erdal Kalkan da anıt girişinde karşıladığı İhsanoğlu'nu öperek kutladı.


İhsanoğlu Zübeyde Hanım'ın mezarına karanfillerden oluşan çelenk bıraktı. Çoğunluğunu CHP'lilerin oluşturduğu partililer de 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganı attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu Karşıyaka'da konuştu
Sonraki Haber Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek'in arasına kara kedi mi girdi?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?