ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek'in arasına kara kedi mi girdi?

Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek'in arasına kara kedi mi girdi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da yönetim ile Yusuf Şimşek'in arasına kara kedi mi girdi?

Karşıyaka'da büyük bir uyum içinde çalışan yönetim kuruluyla teknik direktör Yusuf Şimşek'in arası açıldığı iddia edildi.

Yeni sezon öncesi 12 yeni transfer yapan yeşil kırmızılı ekibin Gölcük kampına gitmesinden sonra Yusuf Şimşek'in 3-4 mevkiye, alternatif olacak takviyeler istemesi, yöneticilerin keyfini kaçırdı. Şimşek'in raporuyla kaleye Loriya ve Aykut Kıratlı'yı alan, Can Erdem'in de bulunduğu forveti Kahe ve Juninho'yla güçlendiren yönetim, bu mevkiler için transfere gerek olmadığını bildirdi. Güçlü bir takım kurduklarına inanan ve bütçeyi aşmak istemeyen yöneticiler, uzun süredir gündemde olan alternatif bir stoper alarak transferi noktalamayı hedefliyor.
İç transferde sözleşme yenilmesi gündeme gelen Burak Karaduman'ın da orta alanda alternatif olabileceğini düşünen kurmaylar, başka takviyeye sıcak bakmıyor. Yöneticiler bu durumu Gölcük'e giderek Şimşek'e de iletirken, kamp dönüşü 28 kişilik mevcut kadrodan eleme yapmayı planlayan genç teknik direktör transferde ısrarcı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bağrına bastı
Sonraki Haber Şükrü Paksoylu'nun teknesi patladı, eşiyle canını zor kurtardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?