ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı firmanın projesi Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Bienali'nde

Karşıyakalı firmanın projesi Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Bienali'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı firmanın projesi Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Bienali'nde

25-26-27 Eylül 2014 tarihlerinde Barselona'da yapılacak ve bu sene sekizincisi düzenlenecek Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Bienali tüm dünyadan katılımcılarını ağırlayacak.

A Landscape For You (Sizin için Peyzaj) temasıyla yola çıkılan bienalde peyzaj tasarım ve planlama konularının günümüzdeki durumu ve gelecekte nasıl olmalı konuları gündeme getirilecek. Ayrıca bienal bünyesinde peyzaj tasarım ve planlama konularında önemli projelerin yer aldığı bir de sergi yapılacak.

Karşıyakalı firma olan Tasarlıyorum'un Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ile ortaklaşa yürüttüğü İzmir İnciraltı bölgesindeki EXPO alanının yeniden değerlendirilmesi için hazırlanan proje de bienalde yer alacak. Prof. Dr. Adnan KAPLAN danışmanlığında Erhan ARSLAN, Burcu TURGAY ARSLAN ve Salih YEŞİLBAŞ'ın planlama ve tasarımını yaptığı proje Barselona'da ülkemizi temsil edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da iki sakat keyifleri kaçırdı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Ekmeleddin İhsanoğlu birinci sırada çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?