ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da iki sakat keyifleri kaçırdı

Karşıyaka'da iki sakat keyifleri kaçırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da iki sakat keyifleri kaçırdı

Erzurum kampında yeni sezona hazırlanan Karşıyaka'da forvet Can Erdem ve sol bek Berkan Emir'in sakatlanması keyifleri kaçırdı.

Golcü Can'ın sol ayak bileğinde kemik iliği ödemi tespit edilirken Berkan'ın sol dizinde zorlanma olduğu açıklandı. Tedavisine devam edilen iki oyuncunun antrenmanlara katılmadığı ve bir hafta dinlendirilecekleri bildirildi. Bu arada Nijeryalı Ofoedu, izin alarak ülkesine gitti.

Kamptaki hazırlık maçlarında Alanyaspor'la 1-1 berabere kalıp Bucaspor'u 2-0 mağlup eden Karşıyaka, yarın son özel sınavında saat 17.00'de Samsunspor'la karşılaşacak. Kampı 20 Ağustos'a kadar uzatmaktan vazgeçen yeşil kırmızılılar, maçtan sonra İzmir'e dönecek. Karşıyaka iki günlük iznin ardından, hazırlıklarına 14 Ağustos'tan itibaren Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Çınar'ın acı günü
Sonraki Haber Karşıyakalı firmanın projesi Uluslararası Peyzaj Mimarlığı Bienali'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?