ANA SAYFA > GÜNDEM > Dr. Cemil Tugay, bisikletcilerle pedal çevirdi...

Dr. Cemil Tugay, bisikletcilerle pedal çevirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dr. Cemil Tugay, bisikletcilerle pedal çevirdi...

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Biskoop'un düzenlediği bisiklet aktivitesinde pedal çevirdi.

Bisikletcilerle birlikte olup, Karşıyaka Çarşı girişinde başlayan bisiklet turu, Bostanlı Pazar Yerinde sona erdi. Burada vatandaşlarla bir arada olan Karşıyaka'daki bisiklete binenlerin sorunlarını da dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, şöyle dedi: "Bisiklet çağdaşlıktır, bisiklet özgürlüktür, bisiklet çevreciliktir, bisiklet bir tutkudur. Biskoop ile bugün umut dolu bir Karşıyaka için pedal çevirdik."
Etkinliğe eşi Öznur Tugay ve 10 yaşındaki kızı Alya ile birlikte katılan Cemil Tugay, Karşıyaka'nın bisiklet kullanımı için çok uygun bir ilçe olduğunu belirterek, "Biz ailece bisiklet aşığıyız. Fırsat buldukça kullanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem için bu konuda 3 hedefimiz var. Birincisi ilçemizde sahil dışında yeni parkurlar oluşturmak, ikincisi Karşıyaka'da bisikleti olmayan ve bisiklet kullanmayı bilmeyen çocuğun kalmamasını sağlamak, üçüncüsü de Karşıyaka'nın uluslararası bisiklet organizasyonlarına ev sahipliği yapması olacak" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koroların vazgeçilmezi: Mustafa Orta...
Sonraki Haber İYİ Parti Yamanlar’da Çöp Tesisi yapılmasını istemiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?