ANA SAYFA > ÇEVRE > İYİ Parti Yamanlar’da Çöp Tesisi yapılmasını istemiyor

İYİ Parti Yamanlar’da Çöp Tesisi yapılmasını istemiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYİ Parti Yamanlar’da Çöp Tesisi yapılmasını istemiyor

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım Karşıyaka Yamanlar’da çöp tesisi yapılmaması için protesto gösterisinde bulundu.

Yamanlar Ovacık mevkiinde “Yamanlar Çöplük olmayacak etkinliği”ne katılan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet yıldırım beraberindeki İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayları ve Karşıyaka Birliği Derneği üyeleri protesto gösterisi yaptı.
İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım, “Yamanlar’ımıza, Karşıyaka’mıza çöp tesisi istemiyoruz. Bunun için yıllardır mücadele ediyoruz, etmeye devam edeceğiz. Artık bu çağda böylesine vahşi çöp depolama mı kaldı? Bunun için Karşıyaka’mızdan başka yer mi yok? Suyumuzun, toprağımızın, havamızın, Karşıyaka’mızın kirletilmesine, mahvedilmesine müsaade etmeyeceğiz.
Söz veriyoruz. Bu toprakları, büyüklerimizden nasıl devraldıysak çocuklarımıza daha iyisini bırakacağız... Biz hazırız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dr. Cemil Tugay, bisikletcilerle pedal çevirdi...
Sonraki Haber İYİ Parti seçim bürolarını peş peşe açıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?