ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu Karşıyakalı amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi

Çiftçioğlu Karşıyakalı amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu Karşıyakalı amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, bu akşam Karşıyaka Amatör Futbol Kulüp Başkan ve antrenörleri ile gönül sofrasında bir araya geldi.

Karşıyaka'da futbolda faaliyet gösteren spor kulüplerinin birliği olan Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı tarafından organize edilen gecede Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, amatörlere seçilmesi halinde yapacağı projeleri ve amatörlere vereceği desteği açıkladı.
Vilayet Evindeki iftar programında konuşan Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu "Gönül Sofra’mızda Karşıyaka amatör futbol kulüplerimizin temsilcileriyle bir araya geldik. Amatör spor kulüplerimize yeni dönemde sürekli destek olacağız. Nice yeni başarı hikayelerini omuz omuza yazacağız" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Memleket Partisi başkan adayı gazileri ziyaret etti
Sonraki Haber Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?