ANA SAYFA > GÜNDEM > Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği

Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği

Karşıyaka Belediye Başkan adaylarından İYİ Partili Yetkin Hafızoğlu’na kadın desteği her geçen gün artıyor.

Seçim çalışmalarını neredeyse 24 saat sürdüren Yetkin Hafızoğlu’na destek veren İYİ Parti Karşıyaka Kadın Politikaları Başkanlığı çalmadık kapı bırakmıyor. 
Kadın desteğinin çok önemli olduğunu bunu kendi eşinden bildiğini belirten İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, “Kadın Komisyonumuz, Meclis Üyesi Adaylarımız, bugün İnönü Mahallemizde  kapı çal çalışması gerçekleştirdi. Kendilerine emekleri için teşekkür ederim. Son güne kadar omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle de tüm doktor ve sağlık çalışanların bayramını da kutlayan Yetkin Hafızoğlu “Büyük bir özveri ile,  İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, en zor koşullarda bile fedakarca ve kahramanca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu Karşıyakalı amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi
Sonraki Haber Karşıyaka Tarım Müdürlüğü'nden eğitim seferberliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?