ANA SAYFA > GÜNDEM > Memleket Partisi başkan adayı gazileri ziyaret etti

Memleket Partisi başkan adayı gazileri ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Memleket Partisi başkan adayı gazileri ziyaret etti

Karşıyaka'da seçim çalışmalarını sürdüren partilerin adayları STK ve saha çalışmalarına son hızıyla devam ederken, Memleket Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Osman Zeki Ergin Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret etti.

Memleket Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Osman Zeki Ergin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret ederek, dernekteki gazilerle sohbet etti. 
Eski bir siyasetçi olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesinin Başkanı Halil Taşçı ve yönetim kurulu üyelerine seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren ve programını aktaran Memleket Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Osman Zeki Ergin "Kahraman Gazilerimize Minnettarız. Dernek Başkanı Halil Taşçı ve yönetim kurulu üyelerine yakın ilgi ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu, Sağlıkçıların bayramını kutladı
Sonraki Haber Çiftçioğlu Karşıyakalı amatör futbol kulüpleriyle bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?