ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç göreve başladı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Koç göreve başladı

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçilen Serdar Koç bugün görevini eski başkan Uğur Yıldırım'dan devraldı ve göreve resmen başladı.

Seçimde diğer aday Serdar Yavaşoğlu’nu geride bırakarak CHP Karşıyaka İlçe Başkanı seçilen Serdar Koç Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra CHP İlçe Başkanlığı binasına gitti ve kendisini burada bir önceki seçimde gerisinde kaldığı eski başkan Uğur Yıldırım ile karşıladı. Gerçekleşen devir teslim töreni sonrası halef-selef başkanlar birlikte Bostanlı Anayasa Meydanı’ndaki Atatürk Heykeli’ne çelenk koydu.
Devir teslim töreninde konuşan çiçeği burnunda CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç “Karşıyaka ilçe başkanlığı çok onurlu ve önemli bir görevdir. İki dönem seçilerek ilçe başkanlığı yapmış Uğur Yıldırım’ın bıraktığı emaneti  sonuna kadar daha iyi şekle sokmak için mücadele edeceğim. Bıraktığı her şeyi daha iyi hale getireceğim. Şuna emin olun ki partimizi iktidara taşımak için bütün mücadeleyi birlik beraberlik içinde çalışacağız. Söz veriyorum bu kapılar sonuna kadar açık olacak. Bu kapılar içinde CHP’yi iktidara taşıyacak siyaseti yapacağız. İktidar mücadelesini sonuna kadar kardeşçe, dostça ve arkadaşça birliktelik içinde vereceğiz. İki kez seçilerek bu görevi yapan Uğur Yıldırım’a çok teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte kendisinin tecrübelerinden faydalanacağımıza da söz veriyorum. Hayırlısı olsun arkadaşlar. Bizim bir tek rengimizi var o da birlik beraberlik, onun haricinde başka bir rengimiz yok bizim” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya ara ilaç olacak...
Sonraki Haber Karşıyaka yine sallandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?