ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar meclis üyelerine yemek verdi

Başkan Akpınar meclis üyelerine yemek verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar meclis üyelerine yemek verdi

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, son Belediye Meclisi'nin son toplantısının ardından meclis üyelerine yeömek verdi.

Son kez Karşıyaka Belediye Meclisini yöneten ve ilk meclis toplantısıyla ilgili bir anısınuı aktaran Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar daha sonra Karşıyaka Stadının yalıya neden yapılmasına karşı çıktığını gerekçeleriyle açıkladı ve bu alana, ayrıca Karşıyaka'ya yapılması gereken stadın Örnekköy'deki yerine yaptırdığı projeleri açıklayıp görselleriyle özelliklerini anlattı.
Hüseyin Mutlu AKpınar, belediye meclisinde 5 yıl birlikte görev yaptığı arkadaşlarından helallik istedi ve "Hemşehrilerimizin bahşettiği görev ve yüreğimizdeki aşkla beş yıl boyunca Karşıyakamıza hizmet ürettiğimiz meclis üyelerimizle bir araya geldik. Ülkemizin aydınlık geleceği için her zaman olduğu gibi bundan sonra da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Baişkan Akpınar daha sonra da meclis üyeleriyle Kent Restoranda bir araya gelerek yemek yedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor Batman’da farklı yenildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Letonya'da kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?