ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Letonya'da kaybetti...

Pınar Karşıyaka Letonya'da kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Letonya'da kaybetti...

Pınar Karşıyaka, FIBA Erkekler Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Letonya'nın Ventspils ekibine deplasmanda 78-76 yenildi.

Letonya'nın Ventspils kentindeki Olimpiyat Merkezi'nde oynanan karşılaşma oldukça çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı geçti.
Pınar Karşıyaka maçın ilk periyodunda etkili oynadı ve bu periyodu 17-16 önde tamamladı. 2. periyotta da çekime devam etti, karşılıklı basketlerden sonra evsahibi ekip devre sonunda 40-39 öndeydi.. Pınar Karşıyaka maçın üçüncü çeyreğini de 63-59 önde tamamladı. Ventspils  son periyottaki son anda Pınar Karşıyaka'nın faullerinden bulduğu sayılarla maçı 78-76 kazandı. 1 basket ile yenilen Pınar Karşıyaka bu sonuçla Karşıyaka'ya tur ümidini de taşıdı.

13 Mart Çarşamba günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak rövanşı Pınar Karşıyaka 3 sayı ile kazanması halinde turu geçen taraf olacak.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar meclis üyelerine yemek verdi
Sonraki Haber Mehmet Yıldırım Bospa da ilgiyle karşılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?