ANA SAYFA > GÜNDEM > Aytun Çıray'dan sert müdahaleye ve sorumlulara kınama

Aytun Çıray'dan sert müdahaleye ve sorumlulara kınama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aytun Çıray'dan sert müdahaleye ve sorumlulara kınama

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, 11 Ocak Pazar günü Bostanlıspor -Bursaspor basketbol maçında sert müdahalede bulunan polisi ve bunun sorumlularını yaptığı yazılı basın açıklaması ile kınadı.

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, 11 Ocak Pazar günü Bostanlıspor -Bursaspor basketbol maçında sert müdahalede bulunan polisi ve bunun sorumlularını kınadı. 3500 kişilik Karşıyaka Arena Spor salonunda maç olmamasına rağmen yapılan müracaata 7 ocak tarihinde olumsuz cevap veren Basketbol sorumlu koordinatörü AYHAN ÖZGÜMÜŞ’ü de kınayan Çıray şunları söyledi:
HAMİLELER VE ÇOCUKLAR VARKEN
"Vatandaşlar 1000 kişilik salona 2000 kişi girmek zorunda bırakıldı. Bursaspor seyircisinin maça alınmama kararına rağmen karşılaşma Cumhuriyet mahallesi salonunda oynatıldı. Salonda Belediye Başkanı, önemli sanatçılar, hamile kadınlar ve çocuklar varken gereksiz yere müdehale yapıp, biber gazı sıkan, koridorlarda barikat kurarak önüne geleni coplayan, orantısız güç kullanarak çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olan ÇEVİK KUVVET sorumlularını kınıyorum. Bu maçta bu nedenle büyük bir katliamın olmaması için sağduyu ile halkı yatıştıran Bostanlıspor Yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Basketbol Yönetimi'nden Polis şiddetine tepki!..
Sonraki Haber Bostanlı'da acı ölüm...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?