ANA SAYFA > GÜNDEM > Ayda Maç’a MHP Karşıyaka desteği…

Ayda Maç’a MHP Karşıyaka desteği…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Maç’a MHP Karşıyaka desteği…

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı, aynı zamanda “Cumhur ittifakı” adayı olarak çalışmalarını sürdüren Ayda Maç’a MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan destek…

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, MHP adına Cumhur ittifakı Karşıyaka Belediye Meclisi aday listesinde yer alan Seher Dikmen ve Karşıyaka Tenis Şubesi Başkanı Talat Dülge ile  Ak Parti Karşıyaka belediye başkan adayı Ayda Maç’a destek vererek Bostanlı’yı gezdi.

Sabah erken saatlerinde Bostanlı esnafı ile kahvaltı yapan ekip, öğleye kadar esnafları ziyaret ederek projelerini aktardı.
Bostanlı saha çalışmalarının devam edeceğini belirten MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, “çalışmalarımız seçim gününe kadar 7/24 devam edecek. Bizim amacımız Karşıyaka’ya üretken belediyeciliği getirmek. Hedef bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber St.Helen Kilisesi'nde uluslararası karma resim ve el sanatları sergisi
Sonraki Haber Bu antrenöre kim dur diyecek?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?