ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Çİftçioğlu'ndan CHP'li Yıldırım'a 19 Mayıs tepkisi

Ak Parti'li Çİftçioğlu'ndan CHP'li Yıldırım'a 19 Mayıs tepkisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Çİftçioğlu'ndan CHP'li Yıldırım'a 19 Mayıs tepkisi

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma töreninde yaşananları değerlendirdi.

Tören alanında CHP İlçe Başkanı’nın "19 Mayıs kutlanmıyor" sözlerine cevap veren Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu; çelenk koyma etkinliğinden sonra kutlamalar 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle protokolümüzün ve halkımızın iştirakiyle süreceğini hatırlatarak kutlamaların devam ettiğini belirtti.  CHP İlçe Başkanı bu kutlama etkinliklerine katılmayacağını belirtti. Çiftçioğlu buna karşılık, 14 aydan bu yana ilçe başkanıyım, sizin hiçbir resmi bayram kutlamalarına katıldığınızı görmedim. Ülkenin Ana muhalefet partisi ilçe başkanı olarak size bu yakışmıyor, programlara katılmadığınız için kutlama coşkusuna ortak olamıyorsunuz, şekilcilikte kalıyorsunuz,  provokasyon yapmayın diyerek sert cevap verdi. 

CHP İlçe Başkanın tören kutlamaya değil, provokasyon yapmaya geldiğinin altını çizen Çiftçioğlu  "Tören alanında CHP’li ilçe yöneticilerinin muhtarlarımıza dahi protokol sırasında yer vermeyerek tabiri caiz ise birbirleriyle rol kapma yarışmasına girdiklerini hayretle izlemiş olduk.  CHP’nin yaklaşmakta olan Karşıyaka İlçe kongreleri öncesi ucuz kahramanlık yapmaya çalışarak, milli birlik ve beraberliğimizin sembol gününü bu amaçlarına alet etmelerini ve değerler üzerinden ucuz siyaset yapmalarını kınıyoruz" dedi.

Çiftçioğlu; Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a; Karşıyaka Kaymakamlığı'nın himayelerinde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 19 Mayıs 100. Yıl Dönümü Kutlama etkinliğine tüm protokolümüzün ve halkımızın katılmış olmasına rağmen neden bir belediye başkanı olarak katılmadığının veya bir temsilci göndermediğinin sorusunu yöneltti. Çiftçioğlu, Tugay’a; "İlçe Başkanın mı izin vermedi, yoksa 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ismi mi seni rahatsız etti?"  diyerek sorunu açıkça sordu.

Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın gemisine binmemesi gerektiği noktasında dostane uyarı yapan Çiftçioğlu "Cemil Tugay tüm Karşıyaka’nın belediye başkanıdır bunu unutmaması gerekiyor,  tören bittikten sonra CHP çelengi konulurken Cemil Tugay’ın Uğur Yıldırım’a arkadan eşlik ettiği fotoları gördüklerinde, konumu gereği kendisine üzüldüğünü belirterek, bir belediye başkanı bu duruma düşmemeliydi" diye konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Tek Umudum Gençliktedir diyerek inancını belirttiği gençlerimizin büyük emekle hazırlamış olduğu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencilerinin ev sahipliğinde düzenlenen kutlama etkinliklerinden dolayı emeği geçen herkese, Çiftçioğlu teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Karşıyaka'da da kutlandı
Sonraki Haber Konserlerini Muazzez Ersoy'a ithaf ediyorlar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?