ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Konserlerini Muazzez Ersoy'a ithaf ediyorlar

Konserlerini Muazzez Ersoy'a ithaf ediyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konserlerini Muazzez Ersoy'a ithaf ediyorlar

Karşıyaka Dostluk Grubu, "Ustalara Saygı Gecesi" konseptli konserlerinin ikincisini çarşamba günü akşamı gerçekleştirecek.

İlki sanatçı Bülent Ersoy onuruna yapılan konserlerin ikincisi ise Muazzez Ersoy'a ithaf ediliyor. Grup başkanı ve koro şefi Ahmet Eren Özen, halka açık ve ücretsiz olacak konserde 15 milyon adetlik satış rekoruyla 90'lara damgasını vuran Muazzez Ersoy'un hayat öyküsünü anlatan bir video sunumuna da yer verileceğini belirtti. Muazzez Ersoy'un nostalji albümlerinde yer alan şarkılardan oluşturulan koro konseri Karşıyaka Örnekköy'deki yaklaşık yedi yüz kişilik Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da başlayacak. Gecenin sunucusu ise Göksenin Çakmak olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Çİftçioğlu'ndan CHP'li Yıldırım'a 19 Mayıs tepkisi
Sonraki Haber Karşıyaka'da 5 futbolcu asker yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?