ANA SAYFA > EKONOMİ > Yoldan geçenlere bedava su dağıtıyorlar...

Yoldan geçenlere bedava su dağıtıyorlar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yoldan geçenlere bedava su dağıtıyorlar...

Karşıyaka’da esnaf işyerlerinin önüne koydukları su sebilleri ile yoldan geçenlere bedava su dağıtıyor.

Yolda geçenlerin kavurucu sıcaklarda işyerlerinin önüne konulan su sebillerindeki soğuksudan içenler de sebil bulunduranlar da bu projeden memnun.
Karşıyaka İZBAN tünel üstünde bulunan işyerinin önünde su sebili bulunduran Karşıyakalı esnaflardan Hasan Ustaoğlu,“yaklaşık 6 yıldır dükkânımın önünde bu sebili bulunduruyorum. Önceleri sebilin muslukları kırıldığı için biraz sıkıntılar yaşadık. Döküm musluk taktıktan sonra bu sorun da ortadan kalktı. Özellikle çocukların, yaşlıların sebilden su içtikten sonra yüzlerinde gördüğüm mutluluğu büyük kazanç olarak görüyorum. Dükkâna girip teşekkür eden de var, dua eden de” dedi.
Karşıyaka’nın yoğun sokaklarından olan Kemalpaşa Camisi civarındaki esnaflardan Barış Otaran ise şunları söyledi. “Bugünlerdeki kavurucu sıcaklarda sebilden su içenlerin memnuniyetlerini görmek, dualarını, teşekkürlerini almak çok güzel. Günde 2-3 damacana su tüketiliyor. Sebilin yanında pet bardaklar bulunduruyoruz. Kullanılan pet bardaklar çöpe atılıyor. Günde 10 damacana suyu dağıtabilsek de sevabımız da insanların memnuniyeti de artsa diyorum. Su içenlerin duaları da teşekkürleri de bana yeter. Dükkânımın kapısı açık olduğu sürece sebil de orada kalacak.”

Haber ve Fotoğraf: Remzi Gümüştaş (Karşıyaka Haber Gazetesi)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fufu, evlilik yolunda ilk adımı attı...
Sonraki Haber Emekliye ayrılan Didem Yardımcı'ya veda yemeği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?