ANA SAYFA > GÜNDEM > Emekliye ayrılan Didem Yardımcı'ya veda yemeği

Emekliye ayrılan Didem Yardımcı'ya veda yemeği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekliye ayrılan Didem Yardımcı'ya veda yemeği

Karşıyaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Didem Yardımcı’nın emekliye ayrılması nedeniyle veda yemeği verildi.

İzmir Vilayetler Evi’nde verilen veda yemeğinde konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Didem Yardımcı ’ya emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluk diledi.
Didem yardımcı ise yaptığı konuşmada veda yemeğinin düzenlenmesinin kendisi için bir sürpriz olduğunu,  kaymakam beyi, kurum müdürlerini ve çalışma arkadaşlarını bir arada görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu. “27 yıl boyunca aynı kurumda çalıştım. Emekli olmaya karar verdim. Beraber çalışmakla gurur duyduğum sayın kaymakamımı, kurum müdürlerimi, çalışma arkadaşlarımı yanımda görmek beni fazlası ile mutlu etti.”



İzmir Vilayetler Evi’nde verilen veda yemeğine, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Malmüdürü Ülkü Uğur, Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil,Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İzmir Ptt Baş Müdür Yard. Abdullah Sarıboğa, Muhtarlar Derneği Baş Fuat Pusat, Tersane Mah. Muhtarı Cenan Esmer, Zübeyde Hanım Muhtarı Rami Nalbantoğlu, Mütevelli Üyeleri Hayrettin Aydın, Osman Avcı, Mütevelli Eski Üyeleri MuhdiŞavural, Nurettin Gelmez, Mimar Rafet Yağcan, Vakıf çalışanları ve yazı işleri personeli katıldı.
Yemek sonunda emekliye ayılan Yardımcıya plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yoldan geçenlere bedava su dağıtıyorlar...
Sonraki Haber İTB Pakistan’la yeni bir işbirliği kanalı açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?