ANA SAYFA > EĞİTİM > Şeref Meselesi dizisinin yıldızı Lösev için Karşıyaka'daydı

Şeref Meselesi dizisinin yıldızı Lösev için Karşıyaka'daydı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şeref Meselesi dizisinin yıldızı Lösev için Karşıyaka'daydı

Mavişehir Doğa Koleji Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi bünyesindeki öğrenci meclisi ve sosyal bilgiler bölümünün ortaklaşa yürüttüğü "Lösev!e umut oluyoruz" projesi kapsamında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

Lösemili çocukların güzel dileklerini gerçeğe dönüştürebilmek ve onları hayata bağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikten elde edilen tüm gelir, Ankara'da yapımı süren onkoloji hastanesine bağışlandı.

Kanal D'nin iddialı dizilerinden "Şeref Meselesi"nde başrollerden birini üstlenen oyuncu Şükrü Özyıldız da okula konuk oldu ve düzenlenen söyleşiye katıldı. Böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Özyıldız, projeye en fazla destek veren isim oldu. Okul müdürü Coşkun Fırat, katkıları nedeniyle Şükrü Özyıldız'a bir plaketle teşekkür etti. Projeden elde edilen tüm gelir, Ankara'da yapımı süren onkoloji hastanesine bağışlandı. 

Projenin sorumluları olan rehber öğretmenler Seçil Kamacı ve Berna Urgancıoğlu ile sosyal bilgiler öğretmeni Çağla Kuzcu, proje için büyük keyif olarak çalıştıklarını ve Doğa Koleji öğrenci meclislerinin sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer alacağını belirttiler. 

Okul müdürü Coşkun Fırat löseve umut olan sanatçı Şükrü Özyıldız'a bir plaketle teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Marka Şehir İzmir Sempozyumu'nda söz sanatçılarındı
Sonraki Haber Kadın girişimcilerin genel kurul toplantısında birlik mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?