ANA SAYFA > EĞİTİM > Rekortmen Sakçı, Mustafa Reşit Paşa'da öğrencilerle buluştu...

Rekortmen Sakçı, Mustafa Reşit Paşa'da öğrencilerle buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rekortmen Sakçı, Mustafa Reşit Paşa'da öğrencilerle buluştu...

Avrupa ve Dünya Yüzme Rekortmeni, Karşıyakalı Emre Sakçı, kardeşinin okuduğu Bostanlı Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti ve onlara yaşam ve spor öyküsünü anlattı.

1997 Karşıyaka doğumlu olan, Fenerbahçe Spor Kulübü yüzücüsü Emre Sakçı, Mustafa Reşit Paşa İlkokulu’nda geçirdiği birkaç saatin kendisine büyük keyif verdiğini ve sorulan sorular karşısında adeta cevap vermekte zorlandığını ifade ederek, “Spor ve okulu aynı anda götürebilirsiniz. Yeter ki programlı olun. Disiplinden uzaklaşmayın” dedi. 
50 m serbest, 50-100 m kurbağalama, 4x100 m serbest ve 4x100 karışık m kategorilerinde uzun kulvar Türkiye rekorlarının sahibi olan Emre Sakçı, kısa kulvarda da birçok ülke rekorunda imzası bulunuyor. Sakçı, 25.29'la 50 m kurbağalamada kısa kulvar Avrupa rekorunun da sahibi.
Yüzmeye 3 yaşında başlayan ve 15 yaşında A millî takıma seçilen Emre Sakçı’nın okulunda büyük işlgi gördüğünü ve kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Müdürü Ertan Beder, “Çocuklar şampiyon yüzücümüzden çok etkilenmişler. Özellikle yüzmeye başlama öyküsü çok ilginç gelmiş. Küçük kardeşi bizim okulda 2. Sınıfta öğrencimiz Mir Sakçı. Onun anlatımıyla “abim ilk yüzmeye gittiğinde yüzme bilmiyormuş onu suya atmışlar korkudan şoka girmiş boğulma tehlikesi geçirmiş, sonra ben başaracağım demiş ve şampiyon olmuş. İşte o benim abim” diyor. Öğrencilerimize inşallah rol model olur ve biz de yepyeni şampiyonları kazanırız” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Temsili törende yemin ederek terhis oldular
Sonraki Haber KSK'de Ergüllü'nün adaylığı için engel...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?