ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Ergüllü'nün adaylığı için engel...

KSK'de Ergüllü'nün adaylığı için engel...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Ergüllü'nün adaylığı için engel...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde başkan adaylığını açıklayan eski basketbol şube başkanı İlker Ergüllü'nün başkan olabilmesi için önüne engel çıktığı öğrenildi.

Karşıyaka Spor Kulübü tüzüğünde kulübe başkan seçilebilmesi için üyeliğe giriş tarihinden itibaren 2 yılını doldurmuş olması gerekiyor. İlker Ergüllü, henüz üyelikte iki yılını doldurmadığı için başkan aday olamama durumu ortaya çıktı.

Tüzükte yer alan ilgili madde şöyle:
"Madde 25: DERNEK BAŞKANI SEÇİMİ, GÖREV ve YETKİLERİ altında
a)Dernek Başkanı Genel Kurul’ca, Dernek Üyeliğine giriş tarihinden itibaren 2 (iki) yılını doldurmuş, tüzüğün 22. maddesi gereği başvurusu yapılan ve Genel Kurul’da oy kullanma yetkisi olan üyeler arasından 3 (üç) yıl için doğrudan doğruya gizli oyla seçilir. Dernek Başkanı, Karşıyaka Spor Kulübü Derneği’ni Başkan sıfatıyla temsil eder ve Varlık Yönetimi Kurulu’nun doğal üyesidir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rekortmen Sakçı, Mustafa Reşit Paşa'da öğrencilerle buluştu...
Sonraki Haber Bostanlıspor’da labirent oryantiring heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?