ANA SAYFA > İZMİR > Temsili törende yemin ederek terhis oldular

Temsili törende yemin ederek terhis oldular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Temsili törende yemin ederek terhis oldular

Bayraklı Belediyesinin engelli branşlarındaki spor kurslarına katılan kursiyerler 57’nci Topçu Tugayı’nda düzenlenen temsili törende yemin ederek terhis oldu. 19 genç, bir günlüğüne askerlik yapmanın sevincini yaşarken, ailelerini de duygulandırdı.

Engelliler Haftası kapsamında Bayraklı Belediyesi kursiyerlerinden 19 engelli genç, bir günlük temsili askerlik vazifelerini yerine getirip, yemin etti. Bu kapsamda Bornova 57’nci Topçu Tugayı’nda yemin töreni düzenlendi. Toplamda 108 kişinin katıldığı törende aileler de duygu dolu anlar yaşadı. Bayraklı Belediyesinin spor branşlarındaki kurslarına katılan 19 engelli birey için yemin töreni öncesi Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde kına töreni de yapıldı. Şarkılar ve marşlar eşliğinde eğlenen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Vatani görev öncesi ellerine kına yakılan gençler, ailelerine duygu dolu anlar yaşattı. Elleri kınalı engelli gençler, Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti. Hep bir ağızdan “en büyük asker bizim asker” sloganları atıldı. Terhis belgelerini alan erler, yaptıkları tören geçişi ile ailelerini gururlandırdı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Hayatın hiçbir alanında engel tanımıyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin mutluluğunu görmek hepimizi gururlandırıyor. Onların yüzünün gülmesi, her şeye bedel. Bu kapsamda düzenlenen törenle vatani görevlerini yerine getiren tüm gençlerimizi kutluyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Torbalı’da ilk Kitap Kafe açıldı
Sonraki Haber Rekortmen Sakçı, Mustafa Reşit Paşa'da öğrencilerle buluştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?