ANA SAYFA > EĞİTİM > Özel çocuklardan özel projelere devam

Özel çocuklardan özel projelere devam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel çocuklardan özel projelere devam

Zihinsel Engelli ve Otizmli çocukların eğitim aldığı Karşıyaka Safiye Nadir Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ öğrencileri bu yıl TÜBİTAK 2.Bilim Fuarı düzenlerken, fuara 10 proje ile katıldı.

Okulun bahçesinde sergilenen 5 proje için düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Murat Doğanyıldız, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler, Evin Leblebici Ortaokul Müdürü Murat Yılmaz, Öğretmenler ve velilerin katıldı. Öğrencilerin etkinlik kapsamında Folklor gösterisinin yanı sıra Müzik dinletisi de sunarken izleyicilerden büyük beğeni aldı. Gösterilerin ardından hazırlanan projeler gezildi.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhami Dağlargüler yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Projelerde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımızın hazırladığı bu Projeler İzmir İçin değerli birer çalışma. Bu özel öğrencilerimizin ufkunu açtığına inanıyorum."

Okul Müdürü Murat Doğanyıldız ise konuşmasında "Okulumuz ikinci ve üçüncü kademe Tübitak başvurusuna bulunduk On projemiz Tübitak onayından geçti bu on Projemizi başarı ile tamamladık. Bizleri en çok sevindiren olay bu on proje içine de öğrencilerimizi de katarak kendilerine güven duymalarını ve gelişimlerine katlı sağladık. Bizim için önemli olan bu projelerde öğrencilerimizin yer alması ve onlara katkı sağlamasıydı bu hedefimize de ulaştığımıza inanıyorum. Bu proje de emeği geçen Proje sorumlusu öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: 212 Milyon TL borcumuz var
Sonraki Haber Karşıyakalı Kanarya Severler'den KSK'li futbolculara baklava

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?