ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Kanarya Severler'den KSK'li futbolculara baklava

Karşıyakalı Kanarya Severler'den KSK'li futbolculara baklava

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Kanarya Severler'den KSK'li futbolculara baklava

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği, 2.Lig’e çıkabilmek için Play-Off'ta eşleştiği rakibi Van Büyükşehir Belediyespor'la 10 Mayıs Cuma günü karşılaşacak olan Karşıyaka Spor Kulübü futbolcularını ziyaret etti ve futbolculara baklava ikram ederek moral aşıladı.

Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Başkanı Şeref Körk ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Bizler Karşıyakalı olarak Futbolcularımıza ve hocamıza Cuma günü oynayacağımız Play-Off ilk maçımızda başarılı olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz. İlk maçta alacağı sonuçla ikinci maça avantajlı çıkacağından şüphemiz yok. Onlara olan güvenimizi göstermek içinde bu gün antrenmanda sporcu kardeşlerimi ve hocamız ziyaret ettik Karşıyaka’mızı yeniden Süper Lige çıkarabilmek için adım adım ilerliyorlar.İnanıyoruz ki Karşıyaka’mız önümüzde ki sezon 2.lig’de mücadele edecek."

Karşıyakalı futbolcularda bu güvene layık olacaklarını ifade ederek Cuma günü oynayacakları ilk Play-Off maçından galip gelerek ikinci maça avantajlı çıkma sözü verdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel çocuklardan özel projelere devam
Sonraki Haber Başkan Tugay koruyucu ailelerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?