ANA SAYFA > EĞİTİM > Öğrenciler 2.yarıyıl için ders başı yaptı

Öğrenciler 2.yarıyıl için ders başı yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrenciler 2.yarıyıl için ders başı yaptı

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarıyılı bugün başladı.

Karşıyaka’da 6 anaokulu, 26 ilkokul, 17 ortaokul, 7si meslek lisesi olmak üzere 16 Anadolu lisesine devam eden 45631 öğrenci 23 Ocak’ta 1. Dönem karnelerini alarak, tatile başlamışlardı.

2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayacak olan öğrenciler, 12 Haziran’da yaz tatiline girecek.

TATİL SONRASI SINAV MARATONU BAŞLIYOR

İkinci dönem 8. sınıf öğrencileri, Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden 29-30 Nisan'da ortak sınavlara girecek. Mazeret sınavı da 16-17 Mayıs'ta yapılacak.

Üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 15 Mart Pazar, ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) ise 13-14 Haziran ve 20-21 Haziran'da 5 oturumda gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şimşek: Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz
Sonraki Haber İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği başkanını seçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?