ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği başkanını seçti

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği başkanını seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği başkanını seçti

Ankara’da bulunan İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği 8. Olağan Genel Kurulu’nu 7 Şubat 2015 Cumartesi günü Ankara Adakale Sokak No 8/2 Kızılay adresinde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Daha önce, 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’nin de başkanlığını yaptığı derneğin son dönem başkanlığını Adli Tıp Kurumu Başkanı Prof.Dr. İ.Hamit Hancı yapmaktaydı. Yoğun iş temposundan kaynaklı olarak yeniden başkanlığa aday olmayan Hancı, açılış konuşmasını yaptığı Genel Kurul sonucu seçilecek yeni yönetime başarılar diledi. Divan Başkanlığını Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak’ın yaptığı Genel Kurul’da Sayın Rahmi Aşkın Türeli yeni dönem Yönetim Kurulu’na önerilerini sunmak için söz aldı. Dayanışmanın ve beraberliğin daha da pekişmesi adına hemşerilerimizle sürekli iletişim halinde olmanın önemine vurgu yapan Türeli, hem İzmir Milletvekili hem de Derneğin eski başkanı olarak gerekli bütün yardımlarda bulunacağına dair söz verdi. İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni dönem başkanlığına 24. Dönem Milletvekili Danışmanı olarak görev yapan Yasin Aksu seçildi. Oluşan yeni yönetim listesi şu şekilde oldu:

‘’Yasin Aksu (Başkan), Sevinç Kocatürk (Başkan Yrd.), Mehmet Moran (Genel Sekreter), Özenç Sancar (Sayman), Merve Karadayı (Üye), Ebru Dörtkardeş (Üye), Kemal Kılıç (Üye)’’

1997 yılında Ankara’da yaşayan İzmirliler tarafından kurulan İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği bugüne kadar İzmir’in adını çeşitli mecralarda duyuracak pek çok etkinlik gerçekleştirmiştir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrenciler 2.yarıyıl için ders başı yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka'daki okul müdürleri moral depoladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?