ANA SAYFA > SPOR > Şimşek: Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz

Şimşek: Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimşek: Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz

Ptt1.Lig'de Elazığspor'u mağlup eden ve Cuma günü OSmanlıspor ile karşılaşacak olan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek "Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz" dedi.

İlk yarıda Passolig'i protesto eden taraftarların tribünlere döndüğü karşılaşmayı geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanan Karşıyaka, 29 puanla yeniden play off hattına yükseldi. Oyuncularına istedikleri zaman her şeyi başarabileceklerini söylediğini belirten teknik direktör Yusuf Şimşek, "Sahada yapmaları gereken herşeyi yapıp kazandılar" dedi. Taraftara da teşekkür eden Yusuf Şimşek, daha sonra şöyle konuştu:

"Bu maçı Buca'da oynayabilsek, taraftarımızın itici gücüyle belki daha rahat galibiyet alırdık. Elazığspor'u unuttuk. Cuma günü oynayacağımız Osmanlıspor maçında daha fazla taraftarımızı tribüne bekliyoruz."

Ara transferin son gününde Adanaspor'un kapısından dönen Juninho'yu, "Bizi zor durumda bıraktı. Bedelini ödeyecek" açıklamasına rağmen ilk 11'de oynatan Yusuf Şimşek, " Juninho benimle konuşmak istedi ve özür diledi. Hatasını anladı. Oyuncu kaybetmek kolay ama kazanmak zordur. Onu kazanacağız" ifadesini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Çıray sordu:Testi bile beceremeyen ÖSYM, yazılıyı nasıl yapacak?
Sonraki Haber Öğrenciler 2.yarıyıl için ders başı yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?