ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Çalışır'dan Halk Eğitim Müdürüne ziyaret

Kaymakam Çalışır'dan Halk Eğitim Müdürüne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır'dan Halk Eğitim Müdürüne ziyaret

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne atanan Suat Korkmaz'ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun. Başarılar diliyorum" dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır beraberinde Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile birlikte ziyaret ettiği Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğünde, yeni müdür Suat Korkmaz'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürtü Suat Korkmaz, "Sayın Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır Emniyet Müdürlümüz Kaan Coşkun Jandarma Komutanımız Ahmet Karaman ve Kızılay Başkanımız Kamil Karadeniz ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar.Çok teşekkür ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Giriş Katı düzenleniyor
Sonraki Haber Bostanlıspor'dan ücretsiz futbol okulları...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?