ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan ücretsiz futbol okulları...

Bostanlıspor'dan ücretsiz futbol okulları...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan ücretsiz futbol okulları...

Bostanlıspor, Karşıyaka'da futbolcu sayısını artırmak ve ekonomik nedenlerle futbol oynayamayanlar için "Ücretsiz Temel Futbol Eğitimi Kursları" (Futbol Okulları) açma kararı aldı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz ile bu konuda görüşme yapan Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, şu açıklamayı yaptı
"Öncelikle 2006-07-08-09 ve 2010 doğumlu futbol meraklılarına ücretsiz Temel futbol eğitimi kursları hafta için saat 16.00-18.00 arası Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Suni Çim Futbol Sahasında açacağız. Çalışmalarımızın hepsi UEFA Futbol Antrenör Belgesi olan futbol antrenörleri tarafından yaptırılacak. Yetenekli gençleri önceliği Karşıyaka Spor Kulübü olmak üzere Bostanlıspor ve istedikleri takdirde Karşıyaka'nın diğer Amatör Futbol Kulüplerine  lisanslı olmaları için önereceğiz. "
Erboy, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Suat Korkmaz'ın da proje ortağı olduğunu ve kendisinin kurumuyla birlikte destek vereceğini de sözlerine eklerken, "Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Suat Korkmaz'a teşekkür ederiz. Bizi sonuna kadar, genç yetenekleri bulmamız için destekleyecek. Önümüzdeki günlerde protokol imzalayıp, Ekim ayında da çalışmalara başlayacağız" dedi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Bostanlıspor Kulübü olarak, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü ve Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği ile ortaklaşa ücretsiz kaleci okulu da açacaklarını da sözlerine ekledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır'dan Halk Eğitim Müdürüne ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka'ya yeni nüfus müdürü atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?