ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Belediyesi’nden karşılıksız eğitim bursu

Karşıyaka Belediyesi’nden karşılıksız eğitim bursu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nden karşılıksız eğitim bursu

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, yeni öğretim yılında toplam bin 100 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine burs verecek. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kabul edilmeye başlanan burs başvuruları, 20 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek.

Karşılıksız eğitim bursu; Karşıyaka ilçe sınırları dahilinde ikamet eden, maddi olanakları kısıtlı, ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında okuyan öğrencilere yönelik olacak. Yapılacak değerlendirme sonucunda  burs almaya hak kazanacak öğrencilere, 8 ay boyunca maddi destek sağlanacak. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine aylık 75 TL, lise öğrencilerine ise aylık 100 TL ödeme yapılacak. Burs programına ilişkin 399 40 81 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

Eğitime hizmetlerine büyük önem ve öncelik verdiklerini vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Aydınlık yarınların tek anahtarı eğitimdir. Bu anlayışla çocuklarımız için fırsat eşitliği yaratmayı amaçlıyor; Gençlik Eğitim Merkezimiz, Çocuk Kulübümüz, anaokullarımız ve daha pek çok hizmetimizle birlikte, burs desteğimizi de sürdürüyoruz. Maddi imkanları kısıtlı ailelerimiz, 20 Eylül’e kadar Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurularını iletebilir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Büyükkarcı'dan, Mesut Toros'a güvenoyu
Sonraki Haber İyi Parti, Karşıyaka Stadı için 13 Ekim'de yürüyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?