ANA SAYFA > SPOR > İyi Parti, Karşıyaka Stadı için 13 Ekim'de yürüyecek

İyi Parti, Karşıyaka Stadı için 13 Ekim'de yürüyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi Parti, Karşıyaka Stadı için 13 Ekim'de yürüyecek

İyi Parti Karşıyaka İlçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karşıyaka Stadı ile ilgili açıklama yaptı.

13 Ekim'de Atatürk'ün Karşıyaka Stadı'nda gelişi saat 17:00'da Karşıyaka Çarşı'dan yürüyüşe başlayacaklarını belirtildiği açıklama şöyle: "Eski Başbakan Sayın Binali Yıldırım 3 sene önce yapacağını ve namus sözü vermiş olduğu  Karşıyaka Stadı'nı hâlen yapmaması seçim zamanı atmış olduğu Temeli Dursun hikayesine döndürdü. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Karşıyaka Spor Kulübü'ne bıraktığı emaneti ve ayak bastığı kutsal toprakları hükümetten geri istiyoruz. Eylem hazırlıklarını tamamlama aşamasındayız. Şu an pankartlarımız hazır birlik beraberlik için yürüyeceğiz. Yürüyüş için çok telefon aldık katılmak isteyen Sivil Toplum Kuruluşları ve taraftarlar var. 550 Milyonluk arsayı bizlere başka yer göstererek peşkeş çektirmeyeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden karşılıksız eğitim bursu
Sonraki Haber Sevgideki çatışma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?