ANA SAYFA > EĞİTİM > EGESEM'de ''Ne düşündüğünü biliyorum'' eğitimi...

EGESEM'de ''Ne düşündüğünü biliyorum'' eğitimi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGESEM'de ''Ne düşündüğünü biliyorum'' eğitimi...

EGESEM, kişisel gelişim alanında kendini geliştirmek isteyen kişiler için “Ne Düşündüğünü Biliyorum” eğitimi verecek.

Eğitim kapsamında;  insanları okumanın temelleri, dört iletişim kodu, beden dili kodu ve analizi, mikro ifadeler ve yüz kodu analizi, yüz okuma testi, vokal kod ve analizi, konuşma kodu ve analizi, sözel sızıntılar, kendini ifade ve ileti yönetimi, empatiyi geliştirmek, empati testi, gizli gündemler, algı yönetimi ve bütünü keşfetme, konuşma alışkanlıkları ve psikolojik etmenler, yalan söyleme ve aldatma belirtileri, 4 iletişim kodu ve yalan analizi, unutulacak sözler, kullanılacak sözler, doğru soruları sormayı öğrenmek, ilişkilerde ikna stratejileri gibi konular işlenecek.

Eğitim EÜ. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Gaye Özdemir Erel tarafından verilecek. 2 gün, saat 9.30 ve 17.30 arası sürecek olan eğitimde karşımızdakini anlama, özel ve iş yaşamındaki ilişkilerde fırsatları ve tehditleri algılama becerisi geliştirilmesi hedefleniyor. Yine eğitim süresince insanların yüz ifadeleri, beden hareketleri, duruş biçimleri, konuşma şekilleri ve ses tonlarındaki şifreleri yakalayarak onları akıllıca okuma yöntemleri katılımcılara aktarılacak.

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda gerçekleşecek olan eğitim sonunda “Katılım Belgesi” verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Tekirdağ deplasmanında...
Sonraki Haber İTB: Sürdürülebilir pamuk üretimi için prim miktarı 75 kuruş olmalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?